Έγινε ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς της Δυτικής Αττικής για την πρόληψη και αντιμετώπιση τροχονομικών παραβάσεων. Ένας ανήλικος 12 ετών πιάστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις 19-6-2025 και συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, διαπιστώθηκαν 69 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., όπως στέρηση άδειας οδήγησης και μη χρήση προστατευτικής ζώνης, ενώ ακινητοποιήθηκαν 10 οχήματα. Ειδικότερα, ο ανήλικος οδηγός κατελήφθη στην περιοχή του Ζεφυρίου, με το αυτοκίνητο να ανήκει στη μητέρα του, η οποία αναζητήθηκε και εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου.
Η δράση αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στην περιοχή. Η δικογραφία έχει υποβληθεί στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.