counters Βίντεο που σοκάρει: 14χρονη πυροβολεί τη μητέρα της και μετά στέλνει χαλαρή μηνύματα στο κινητό - Trelokouneli.gr Skip to main content

«Κόβει» τη ανάσα το βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονία μιας 40χρονης γυναίκας από την ίδια της την ανήλικη κόρη, μέσα στο σπίτι τους στο Μισισίπι.

Η 14χρονη Gregg που κάθεται στο σκαμνί για την εκτέλεση της μητέρας της, διακρίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δόθηκε στη δημοσιότητα, ενώ είναι σε εξέλιξη η δίκη, να μπαίνει στην κουζίνα, λίγα δευτερόλεπτα αφότου έχει πυροβολήσει την 40χρονη.

Στο βίντεο ακούγονται τρεις πυροβολισμοί και τα ουρλιαχτά της μητέρας της. Λίγο αργότερα, η 14χρονη μπαίνει στην κουζίνα, κάθεται σε σκαμπό και φαίνεται να στέλνει μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο ατάραχη.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ είχε δεχτεί πυροβολισμούς στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη δίκη, η 14χρονη επικοινώνησε με τον πατριό της προκειμένου να τον παρασύρει στο σπίτι και να σκοτώσει και εκείνον. Αφού τον πυροβόλησε μια φορά στον ώμο, ο άντρας κατάφερε να της πάρει το όπλο και έτσι κατάφερε να σωθεί.

Σε βάρος της 14χρονης απαγγέλθηκαν κατηγορίες για  δολοφονία, απόπειρα δολοφονίας και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων, ενώ κινδυνεύει με ισόβια κάθειρξη.

Κοινοποιήστε
Close Menu