counters Τιμές από τη σύντροφο και την πρώην σύζυγο σε ξεχωριστή τελετή - trelokouneli.gr Skip to main content

Η είδηση του θανάτου του Αίαντα Μανθόπουλου στις 17 Οκτωβρίου του 2023, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο, σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η σύντροφος του εκλιπόντα, Ελισάβετ Σταμοπούλου, βρέθηκε στο κοιμητήριο της Παιανίας, μαζί με λίγους και καλούς φίλους, για να τελέσει την επιμνημόσυνη δέηση, ενώ η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» κατέγραψε τις συγκινητικές στιγμές.

Το ξεχωριστό μνημόσυνο της πρώην συζύγου του ηθοποιού

Στην εκπομπή του Alpha μίλησε και η πρώην σύζυγος του ηθοποιού και μητέρα των παιδιών του, Στέλλα Τσιάτσου, αποκαλύπτοντας πως εκείνη και τα παιδιά πραγματοποίησαν ξεχωριστό μνημόσυνο.

«Το καλύτερο μνημόσυνο έγινε, όταν “έφυγε” ο Αίας, που μαζευτήκαμε αγαπημένοι φίλοι στο θέατρο που αγαπούσε» τόνισε η πρώην σύζυγος του ηθοποιού.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

ΠΗΓΗ

Κοινοποιήστε
Close Menu