counters Αρκετές ηθοποιοί πέρα από τη Στόουν κλέβουν την παράσταση - trelokouneli.gr Skip to main content

Μια συζήτηση για την «Βουγονία» του Γιώργου Λάνθιμου συντόνισε η Ντακότα Τζόνσον, κατά τη διάρκεια της οποίας βρήκε την ευκαιρία, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, να τού «υπενθυμίσει» πως… υπάρχουν κι άλλες ηθοποιοί εκτός της Έμα Στόουν!

«Γνωρίζεις ότι υπάρχουν και άλλες ηθοποιοί, που είναι πραγματικά ταλαντούχες. Ίσως και… πολύ κοντά σου», είπε η Τζόνσον στον Λάνθιμο, σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», διαπιστώνοντας πως αυτή είναι η τέταρτη ταινία του με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό.

Η απάντηση της Στόουν

Στην εν λόγω συζήτηση, πέραν του καταξιωμένου Έλληνα σκηνοθέτη, συμμετείχε ο πρωταγωνιστής του, Τζέσι Πλέμονς, και, φυσικά, η… μόνιμη πρωταγωνίστριά του, η οποία, στο σχόλιο της Τζόνσον αντέδρασε λέγοντας «τι; Όχι! Σωστά;»… λοξοκοιτάζοντας τον Λάνθιμο.

Για να την… καλοπιάσει, η Ντακότα Τζόνσον επαίνεσε την Στόουν για το γεγονός ότι ξύρισε το κεφάλι της για τις ανάγκες της ταινίας. «Ποιος σε όλο τον κόσμο φαίνεται τόσο όμορφος με ξυρισμένο κεφάλι, καλυμμένο με αίμα;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
YouTube video player

Δείτε επίσης:

ΠΗΓΗ

Κοινοποιήστε
Close Menu