counters Σοβάδες έπεσαν από μπαλκόνι στο Ηράκλειο, λόγω της κακοκαιρίας - trelokouneli.gr Skip to main content

Σοβάδες έπεσαν από μπαλκόνι στο Ηράκλειο, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το απόγευμα της Δευτέρας, κατέρρευσε τμήμα γείσου στο Μέγαρο Κοθρή.

Απόκλεισαν τον δρόμο μετά τους σοβάδες

Η Πολιτική Προστασία και η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Ηρακλείου ενημερώθηκαν άμεσα και απέκλεισαν τον δρόμο για οχήματα και πεζούς, για λόγους ασφαλείας. Θα πραγματοποιηθεί αυτοψία από κλιμάκιο μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ και η ιρλανδική διάβαση στο ρέμα του Κατσαμπά έκλεισε προληπτικά. Ο Δήμος Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση και καλεί τους διερχόμενους να ακολουθούν τις σημάνσεις ασφαλείας.

ΠΗΓΗ

Κοινοποιήστε
Close Menu