Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών αναφέρεται στην τραγωδία με τους επτά νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι πρόκειται για «άλλη μια μαύρη σελίδα», ενώ σημειώνει ότι αναγνωρίζει «τον σπαραγμό των οικογενειών τους χωρίς λόγια».
Ο Σύλλογος εύχεται «καλό ταξίδι στα ‘αετόπουλα’» και σχολιάζει ότι η μνήμη τους, «όπως και η μνήμη των δικών μας ανθρώπων, ας γίνει δύναμη και ευθύνη, για να μη δεχτούμε ποτέ ξανά τέτοιες τραγωδίες ως αναπόφευκτες».
Έτσι αποχαιρέτησε τους 7 οπαδούς του ΠΑΟΚ ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών
«Άλλη μια μαύρη σελίδα. Άλλη μια τραγωδία που μας αφήνει βουβούς.»
«Επτά νέα παιδιά, επτά οπαδοί του ΠΑΟΚ, δε θα γυρίσουν ποτέ στα σπίτια τους. Έχασαν τη ζωή τους σε ένα φρικτό τροχαίο στη Ρουμανία, στο δρόμο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.»
«Ως άνθρωποι που έχουμε βιώσει τον απόλυτο πόνο της απώλειας και την αδικία του βίαιου θανάτου, αναγνωρίζουμε τον σπαραγμό των οικογενειών τους χωρίς λόγια. Είναι ένας πόνος κοινός, βαθύς, αδιαπραγμάτευτος.»
«Η σκέψη μας είναι στους οικείους των θυμάτων και στους τραυματίες που παλεύουν για τη ζωή τους.»
«Καλό ταξίδι στα ‘αετόπουλα’. Η μνήμη τους, όπως και η μνήμη των δικών μας ανθρώπων, ας γίνει δύναμη και ευθύνη, για να μη δεχτούμε ποτέ ξανά τέτοιες τραγωδίες ως αναπόφευκτες.»
Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών
28-02-2023




