Ανείπωτος πόνος, δάκρυα και ασπρόμαυρα κασκόλ σήμερα Παρασκευή (30/1) και αύριο Σάββατο στο τελευταίο αντίο στους επτά νέους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία. Η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα σκύβουν το κεφάλι, καθώς συγγενείς, φίλοι και σύσσωμη η οικογένεια του «Δικέφαλου του Βορρά» αποχαιρετούν παιδιά που ταξίδεψαν για την αγάπη τους στην ομάδα και δεν γύρισαν ποτέ.
Σήμερα, θα γίνουν δύο κηδείες, στις 12 το μεσημέρι, στον ναό Θεοπατόρων Ιωακείμ και ‘Αννης στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης και στο ναό Προφήτη Ηλία στον Αρωνά Πιερίας.
Αύριο, Σάββατο, θα κηδευτούν οι τρεις νέοι που κατάγονταν από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στη 1 μ.μ. και οι σοροί τους θα βρίσκονται στον ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου από τις 11 το πρωί.
Την ίδια μέρα, στις 12 το μεσημέρι θα γίνει μια ακόμα κηδεία στην Ευκαρπία, στον ναό Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου. Στη 1 μετά το μεσημέρι θα κηδευθεί ένα ακόμη θύμα του τροχαίου, στα Στεφανινά του δήμου Βόλβης.
Συγκλόνισε η υποδοχή των φίλων του ΠΑΟΚ
Οι σοροί των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ επαναπατρίστηκαν, χθες το απόγευμα, με C-130, που πέταξε ως την Τιμισοάρα γι’ αυτόν τον σκοπό.
Το στρατιωτικό αεροσκάφος έφτασε, γύρω στις 6 μ.μ. στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου περίπου 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν δώσει ραντεβού για να υποδεχθούν τις σορούς των συνοπαδών τους και να τις συνοδεύσουν με μηχανοκίνητη πορεία στο γήπεδο της Τούμπας. Εκεί, όπου λίγο αργότερα διαδραματίστηκαν συγκινητικές σκηνές, μόλις άρχισαν να καταφτάνουν οι νεκροφόρες.
Σε καλή κλινική κατάσταση οι τραυματίες στο Παπαγεωργίου
Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης βρίσκονται από χθες δύο από τους τρεις τραυματίες του μοιραίου τροχαίου με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που ταξίδευαν στη Γαλλία για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα στο χθεσινοβραδινό ματς απέναντι στη Λιόν.
Όπως ενημέρωσε, χθες το απόγευμα, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Χ, οι δύο τραυματίες βρίσκονται σε καλή κλινική κατάσταση. Ο τρίτος τραυματίας παραμένει για νοσηλεία στην Τιμισοάρα καθώς χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λίγα 24ωρα πριν.
Δείτε επίσης:
Για πάντα στην Τούμπα οι 7 ψυχές – Οι σοροί στα πάτρια εδάφη για το ύστατο χαίρε
Ανάρτηση Γεωργιάδη για τους τραυματίες οπαδούς του ΠΑΟΚ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου
«Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» – Η Τούμπα υποδέχεται τις σορούς των οπαδών του ΠΑΟΚ




