Συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή στο πανεπιστήμιο της Αϊόβα, σύμφωνα με ανακοινώσεις του ιδρύματος.
«Ομάδες διάσωσης βρίσκονται στο σημείο. Έχουν επιβεβαιωθεί θύματα. Αποφύγετε την περιοχή», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του πανεπιστημίου που δημοσιεύτηκε λίγο μετά τη 02:00 τοπική ώρα (10:00 ώρα Ελλάδας), χωρίς να παρέχονται περισσότερες λεπτομέρειες.
Η τοπική αστυνομία της Αϊόβα ενημέρωσε ότι «πολλά θύματα έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία της περιοχής για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες στα τραύματά τους από τους πυροβολισμούς».
Ωστόσο, δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής συλλήψεις.
Ακόμη, δεν δόθηκαν άμεσα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα θύματα ή κάποιον πιθανό ύποπτο.
Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν κοντά στη διασταύρωση των οδών College και Clinton, σε μια περιοχή γνωστή για τη νυχτερινή της ζωή.
Διαβάστε επίσης:
Πεκίνο: Ανθρωποειδή ρομπότ συνέτριψαν το παγκόσμιο ρεκόρ του ημιμαραθωνίου (Video)
O Σάσα Βεζένκοφ πρώτος σκόρερ της Euroleague
Euroleague: Καταιγιστικός ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Εφές, αλλά… χωρίς απευθείας εισιτήριο – Μάχη με Μονακό στα play-in




