counters Κατρίνης: To ΠΑΣΟΚ που πρεσβεύω δεν μπορεί συγκυβερνήσει με τη Νέα Δημοκρατία - Trelokouneli.gr Skip to main content

Στην τηλεόραση της ΕΡΤ βρέθηκε ο υποψήφιος για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης, μίλησε για την διαδικασία της εκλογή καθώς και για το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στην παράταξη.

Εξαπέλυσε επίθεση στον νυν πρόεδρο αναφέροντας χαρακτηριστικά πως για να γίνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ πρέπει να φτάσει στο 33% και διερωτήθηκε «Μπορεί να γίνει από κάποιον ο οποίος είχε την ευθύνη της αντιπολίτευσης και ενώ η Νέα Δημοκρατία έχασε 13 μονάδες και ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε πολλές χιλιάδες ψηφοφόρους, το ΠΑΣΟΚ έχασε 100.000 εκλογείς στις ευρωεκλογές;

Μπορεί να γίνει από κάποιον ο οποίος έλειπε πέντε χρόνια από τη μάχη που δίναμε εντός και εκτός Βουλής. Απέναντι στο επιτελικό κράτος, απέναντι στις υποκλοπές, απέναντι στην ακρίβεια, απέναντι στην καθημερινότητα την αμείλικτη του κυρίου Μητσοτάκη δεν έκανε τίποτα. Και όχι μόνο έλειπε, αλλά πολλές φορές φλέρταρε και με τον κύριο Μητσοτάκη».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην πιθανότητα συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως η κυβέρνηση έχει παρατήσει πολλούς τομείς της πολιτικής της όπως την παιδεία, την υγεία, τα εθνικά θέματα, την ύπαιθρο.

Κατέληξε λέγοντας πως «το ΠΑΣΟΚ  που εγώ πρεσβεύω δεν μπορεί να συγκυβερνήσει με τη Νέα Δημοκρατία».

Κοινοποιήστε
Close Menu