counters Ο Μπάρτζης του «Survivor» και η Όλγα Ντάλλα από το «GNTM» έχουν έρθει πολύ κοντά - Trelokouneli.gr Skip to main content

Ένα φρέσκο ειδύλλιο έχει αρχίσει ν’ ανθίζει στην εγχώρια showbiz. Όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Μπάρτζης και η Όλγα Ντάλλα βρίσκονται στο ξεκίνημα μιας τρυφερής σχέσης.

Ο πρώην παίκτης του «Survivor» και το μοντέλο, που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο «Greece’s Next Top Model», συστήθηκαν στους κόλπους μιας κοινής συντροφιάς και καθώς φαίνεται έχουν αποκτήσει το τελευταίο διάστημα στενές επαφές συναισθηματικού τύπου. Βίντεο που αναρτήθηκε στο Τlife δείχνει τον Νίκο Μπάρτζη με την Όλγα Ντάλλα να περνούν καλά στην εκδήλωση για την παρουσίαση της συλλογής H&M Studio, η οποία διοργανώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης σε γνωστό μαγαζί στο Πεδίον του Αρεως. Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια του «GNTM» η Όλγα Ντάλλα ήταν ζευγάρι με τον Στυλιανό Φλωρίδη, τότε συμπαίκτη της από την Κύπρο. Ωστόσο οι δυο τους χώρισαν έπειτα από μερικούς μήνες κοινής πορείας, δίχως ν’ αποκαλύψουν τους λόγους που τους οδήγησαν στο άδοξο φινάλε.

Έκτοτε τα media «χρέωσαν» άλλα φλερτ στην Όλγα, όπως με το μοντέλο Ηρακλή Τσουζίνοφ και με τον πρώην παίκτη του «Survivor» Παύλο Γαλακτερό, τα οποία δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ από την ίδια. Ούτε τώρα, όμως, το μοντέλο επιβεβαιώνει τη σχέση του με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ενώ ρωτήθηκε ευθέως μέσω της ιστοσελίδας που «φιλοξένησε» το κοινό βίντεό της με τον αγρότη και επιχειρηματία από την Κορινθία, η ίδια σχολίασε λακωνικά πως είναι καλά στην προσωπική της ζωή.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Κοινοποιήστε
Close Menu