counters ΣΥΡΙΖΑ: «Μισή» υποψηφιότητα από Κασσελάκη! - Trelokouneli.gr Skip to main content

Μισή υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε χθες διαδικτυακά ο Στέφανος Κασσελάκης. Με μια δήλωση που χαρακτηρίζεται από την πλειοψηφία «ήξεις αφήξεις», δεν ξεκαθαρίζει ευθέως ότι θα κατέβει στην κούρσα για την προεδρία. Όμως, την ίδια ώρα καλεί τους θαυμαστές του να πυκνώσουν τις κομματικές γραμμές και να εγγραφούν μαζικά μέχρι το καταληκτικό όριο της 11ης Οκτωβρίου στις οργανώσεις μελών.

  • Από τον Γιώργο Χατζηδημητρίου

Ο ίδιος δείχνει καθαρά ότι δεν αποδέχεται τη νόμιμη και δημοκρατική διαδικασία με την οποία η πλειοψηφία τον εκπαραθύρωσε από την προεδρική καρέκλα και επιχειρεί, όπως εκτιμάται, να μεταφέρει τον διχασμό στην εναπομείνασα βάση του κόμματος.

Είναι φανερό, λένε στη «δημοκρατία» στελέχη, ότι προσπαθεί απεγνωσμένα να αποκτήσει ιδιοκτησιακά δικαιώματα στο κόμμα με το οποίο το μέλος των Ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ δεν έχει καμία σχέση. Και αυτό που, σύμφωνα με κάποιους, συζητιέται είναι η πιθανότητα να μετατεθεί για αργότερα το συνέδριο, οπότε θεωρούν βέβαιο ότι ο Κασσελάκης θα προσέλθει με σχέδιο να το τινάξει στον αέρα, «μήπως και σηκωθεί να φύγει μια ώρα αρχύτερα». Τις προθέσεις του, άλλωστε, αποκάλυψε λίγες ώρες νωρίτερα η αντ’ αυτού Θεοδώρα Τζάκρη, δηλώνοντας ότι η έκπτωσή του θα είναι το μοναδικό θέμα του συνεδρίου. «Πιστεύει κανείς ότι δεν θα συζητηθεί στο συνέδριο το άγος της ανατροπής; Το συνέδριο θα συζητήσει μονοθεματικά αυτό, αλλά δεν θα ανατρέψουμε την πορεία προς τις εκλογές» είπε απειλητικά…
Με εχθροπάθεια

Στο μήνυμά του ο Κασσελάκης επιμένει να απευθύνεται με εχθροπάθεια στην πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «η κυβέρνηση απέρχεται και το γνωρίζετε. Στη θέση της: Ή θα έρθει μια δήθεν κεντροαριστερή κατασκευή στην υπηρεσία της διαπλοκής. Ή θα έρθει ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ, ένα ανανεωμένο, άφθαρτο και αδιάφθορο κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς».

Κοινοποιήστε
Close Menu