counters Η showbiz έδωσε δυναμικό «παρών» στην τελευταία παράσταση της επιθεώρησης «Τότε, τώρα, πάντα», στο θέατρο Άλσος - Trelokouneli.gr Skip to main content

Κόσμος και κοσμάκης της showbiz -αλλά όχι μόνο- βρέθηκε στην τελευταία παράσταση της επιθεώρησης του Σταμάτη Φασουλή «Τότε, τώρα, πάντα», στο θέατρο ‘Αλσος. Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» απαθανάτισε πλήθος από γνωστές προσωπικότητες, τόσο στο κοινό όσο και στα παρασκήνια του θεάτρου τη βραδιά του grand finale. Ανάμεσά τους ήταν ο Γιώργος Νταλάρας, που παρακολούθησε την παράσταση με τα εγγόνια του, αλλά και ο Πέτρος Κόκκαλης, που καμάρωσε επί σκηνής τη λαμπερή σύζυγό του ∆ήμητρα Ματσούκα, η οποία δίνει «ρέστα» και στην κωμωδία το φετινό καλοκαίρι.

O Πέτρος Κόκκαλης και η ∆ήμητρα Ματσούκα

Την τελευταία έσπευσε να απολαύσει επί το έργον κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και η συνάδελφός της από τις «Ψυχοκόρες» Νεκταρία Γιαννουδάκη. Μάλιστα, οι δύο γυναίκες πόζαραν παρέα στους φωτογράφους μετά την αυλαία. Το ίδιο συνέβη και με τους νιόπαντρους ∆ήμητρα Ματσούκα και Πέτρο Κόκκαλη, οι οποίοι μετά τον γάμο τους έχουν γίνει αρκετά πιο εξωστρεφείς στο θέμα της δημοσιότητας.

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη και η Δήμητρα Ματσούκα

 

Ακόμα την τελευταία παράσταση της επιθεώρησης του Σταμάτη Φασουλή παρακολούθησαν η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Γιάννης Σπαλιάρας με τη σύντροφό του Αγγελική, ο Ορέστης Τζιόβας, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και ο Μανούσος Μανουσάκης. Οι περισσότεροι έσπευσαν φυσικά και στα παρασκήνια για τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, με τα φλας των παπαράτσι να κάνουν τη… νύχτα μέρα στο Άλσος.

Ο Γιώργος Νταλάρας με τα εγγόνια του

Για την ιστορία, στο «Τότε, τώρα, πάντα» πρωταγωνίστησαν με αλφαβητική σειρά οι Θοδωρής Αθερίδης, ∆ημήτρης Γκοτσόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Ελένη Καστάνη, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Λουδάρος, ∆ήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Σταμάτης Φασουλής. Σε guest εμφανίσεις η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας με τη σύντροφό του Αγγελική
Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Ντορέττα Παπαδημητρίου
Ο ∆ημήτρης Γκοτσόπουλος και ο Ορέστης Τζιόβας
Μανούσος Μανουσάκης, Αργύρης Παπαργυρόπουλος και Ηλίας Μαροσούλης

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Κοινοποιήστε
Close Menu