counters Υπόθεση πρώην Playmate: Καταθέτει μήνυση για κακοποίηση των παιδιών από τον πατέρα τους - Trelokouneli.gr Skip to main content

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της γνωστής playmate η οποία συνελήφθη το περασμένο Σάββατο για αρπαγή των παιδιών της.

Το πρώην μοντέλο αναμένεται να καταθέσει αύριο συμπληρωματική μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της για την κακοποίηση των παιδιών τους. Η πρώτη μήνυση εναντίον του είχε κατατεθεί μετά την σύλληψή της το περασμένο Σάββατο.

Παράλληλα, σύμφωνα με το STAR, την ερχόμενη Δευτέρα θα εκδικαστεί υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

«Έχουν προκύψει κάποια νέα στοιχεία, είναι σοβαρότατα στοιχεία. Άπτονται θέματος κακοποίησης των παιδιών και ούτως η άλλως το θέμα θα αναδειχθεί και τη Δευτέρα κατά την εκδίκαση υποθέσεως για ενδοοικογενειακή βια και αντιλαμβάνεστε πλέον ότι τα πράγματα μπαίνουν στη σωστή τους διάσταση και αναδεικνύονται τα γεγονότα που πρέπει. Είναι εσφαλμένη η λογική που έχει δοθεί έως τώρα ότι η μητέρα για κάποιο λόγο που τρελάθηκε ή έκανε οτιδήποτε δεν παρέδωσε στον πατέρα τα παιδιά για να ασκήσει το δικαίωμα επικοινωνίας του», λέει o Νίκος Μπούρας, δικηγόρος της πρώην Playmate.

Tην ίδια στιγμή, στο φως έρχονται περισσότερα στοιχεία σχετικά με την απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών.

Το πρώην μοντέλο έμαθε για την απόφαση του δικαστηρίου δύο ημέρες μετά τη σύλληψή της. Ο Ολλανδός πρώην σύντροφός της είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων την οποία έκανε δεκτή. Μέχρι τότε, είχαν τη συνεπιμέλεια των παιδιών.

«Η αίτηση υπεβλήθη κατά το διάστημα όπου η μητέρα κρυβόταν με τα παιδιά. Για τους προφανείς λόγους που ένας πατέρας έκανε μία τέτοια αίτηση κάτω από ένα τέτοιο γεγονός. Συζητήθηκε τη Δευτέρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και την Τρίτη εξεδόθη προσωρινή διαταγή όπου πλέον ανέθετε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών στον πατέρα. Η επικοινωνία με τη μητέρα θα μπορεί να ασκείται μόνο μέσω κινητού τηλεφώνου και άλλων μέσων που συνδέονται με την τεχνολογία, όχι δια ζώσης και όχι από κοντά», λέει ο δικηγόρος του πατέρα Νίκος Μιχαλόλιας.

Ο πατέρας και τα δύο ανήλικα αγόρια βρίσκονται ήδη στην Αγγλία.

Κοινοποιήστε
Close Menu