Ένα σοβαρό γεγονός καταγράφηκε στη Γερμανία κατά τη διάρκεια του ποδηλατικού αγώνα νέων Saarland Trofeo, όπου μια ηλικιωμένη γυναίκα εισήλθε στην πίστα με σκούτερ, προκαλώντας μια μαζική πτώση των αθλητών.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η γυναίκα επιχείρησε να βρει καλύτερη θέση για να παρακολουθήσει τους αθλητές, αλλά υποτίμησε την κατάσταση και μπήκε απευθείας στη διαδρομή τους.
Η αντίδραση των αθλητών ήταν άμεση, καθώς ποδηλάτες έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλο, κάτι που αποτυπώνεται σε βίντεο που έχουν καταγράψει οι μάρτυρες. Στο υλικό φαίνονται πολλοί αθλητές πεσμένοι στο έδαφος, εμφανώς σοκαρισμένοι, ενώ κάποιοι άλλοι συνέχισαν τον αγώνα τους, περνώντας δίπλα από το σημείο της πτώσης.
Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναταραχή, με τις εικόνες από τον αγώνα να διαδίδονται στο διαδίκτυο. Σε ανάρτηση στο Instagram από τον χρήστη που δημοσίευσε το βίντεο, αναφέρεται: «ευτυχώς, οι εμπλεκόμενοι ποδηλάτες γλίτωσαν με μικρούς τραυματισμούς, παρά τις εντυπωσιακές συγκρούσεις».
Στην ίδια ανάρτηση τονίστηκε επίσης η ανάγκη προσοχής κατά τη διάρκεια τέτοιων διοργανώσεων, υπογραμμίζοντας ότι η είσοδος στη διαδρομή εντός του αγώνα μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες τόσο για αθλητές όσο και για θεατές.
Διαβάστε επίσης:
Συμφωνία ΗΠΑ–Ιράν: «Ανάσα» για το πετρέλαιο, αλλά χωρίς λύση για τη Μέση Ανατολή – Τα γεωπολιτικά «αγκάθια» που παραμένουν
Ζελένσκι: Πρότεινε συνάντηση με τον Πούτιν στις ΗΠΑ – Νέο βήμα για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ
ΗΠΑ: Συντριβή βομβαρδιστικού B-52 λίγο μετά την απογείωσή του στην Καλιφόρνια (Video)




