counters «Όλα εδώ πληρώνονται»! Ο Μαζωνάκης κατέθεσε δύο αγωγές κατά της αδελφής του Βάσως - Trelokouneli.gr Skip to main content

Στα άκρα οδηγείται ο εμφύλιος που μαίνεται με αμείωτη ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη, στην αδελφή του Βάσω και σε πρόσωπα από το στενό περιβάλλον τους, μετά και την κατάθεση δύο αγωγών από τον τραγουδιστή, ο οποίος δήλωσε αινιγματικά, μέσω του δικηγόρου του, πως «όλα εδώ πληρώνονται».

Όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος του λαϊκού αοιδού Ιάκωβος Βενιέρης, η δήλωση του εντολέα του γίνεται μετά την κατάθεση στο Πρωτοδικείο Αθηνών των δύο αγωγών λογοδοσίας έναντι όλων των υπευθύνων για τις οικονομικές διαφορές με τη Βάσω Μαζωνάκη, με την οποία είναι στα μαχαίρια για τη διαχείριση της περιουσίας του. Την ίδια ώρα, στη δήλωση του καλλιτέχνη είναι πέρα από εμφανής η πικρία του, αφού, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι εξαιτίας όσων έχουν συμβεί έχει λαβωθεί η εμπιστοσύνη του απέναντι «στους ανθρώπους που τους θεωρούσα δικούς μου», όπως τονίζει. «Πρώτη φορά, εδώ και δεκαετίες ως καλλιτέχνης (και περισσότερες ως άνθρωπος), έρχομαι αντιμέτωπος με τόσο δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να υπερασπιστώ τα δικαιώματά μου. Αγωγές λογοδοσίας κατέθεσα. Η κρίση της Δικαιοσύνης. Η παραβίαση του νόμου (αν και ποιος;). Η πρόκληση υλικών ζημιών. Αναζήτηση νομικών ευθυνών, ενέργειες απαραίτητες για να προστατεύσω τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μου και με την πίστη ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που εμπλέκονται και θα αποκαταστήσω τη ζημιά που έχω υποστεί. Την υλική» επισημαίνει ο Γιώργος Μαζωνάκης και αμέσως μετά αναρωτιέται: «Και τη ζημιά μέσα μου; Το λάβωμα της εμπιστοσύνης στους ανθρώπους, στους ανθρώπους που τους θεωρούσα δικούς μου; Τη ζημιά της ψυχής μου ποιο δικαστήριο και ποια Δικαιοσύνη θα την αποκαταστήσει, που θα ασχολείται με το Δίκαιο και όχι μόνο με το νόμιμο; Ποια; ΥΓ.: Και όλα εδώ πληρώνονται».

Η είδηση του χωρισμού των δρόμων των δύο αδελφών, η οποία έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στη showbiz τον περασμένο Μάιο, είχε γίνει με τον πλέον επίσημο τρόπο, με ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρίας Θεόδωρος Μαντάς και Συνεργάτες. Οι νομικοί εκπρόσωποι του 52χρονου δημοφιλούς τραγουδιστή είχαν ανακοινώσει πως οι δύο πλευρές είναι σε μείζονα αντιδικία που αφορά «τη διασφάλιση της περιουσιακής κατάστασης και της επαγγελματικής διαδρομής του Γιώργου Μαζωνάκη». Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο λαϊκός βάρδος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου τον Ιούλιο είχε αναφερθεί στη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του Βάσω, εκφράζοντας το παράπονό του για όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς, τα οποία τον αφορούν.

Κοινοποιήστε
Close Menu