counters Airbnb η βίλα του Ψινάκη! - Trelokouneli.gr Skip to main content

Το δικό του το σπίτι σε άλλους νοικιάζεται… Τι σπίτι δηλαδή, εδώ μιλάμε για βίλα 1.000 τ.μ. στον Νέο Βουτζά, με πισίνα και όλα τα κομφόρ. Κι όμως, ο Ηλίας Ψινάκης αποφάσισε να αρχίσει να τη νοικιάζει μέσω της πασίγνωστης πλατφόρμας Airbnb. Λέτε ο γνωστός μάνατζερ, πρώην δήμαρχος Μαραθώνα και οικοδεσπότης της διαδικτυακής εκπομπής «Στο Γηροκομείο», που γυρίζεται εντός του συγκεκριμένου ακινήτου, να αντιμετωπίζει οικονομικές στενότητες;

Αποψη της πισίνας

Σε κάθε περίπτωση, θα τα βγάλει τα λεφτά του με αυτή την κίνηση, καθώς στην αγγελία που βρίσκεται αναρτημένη στη σχετική ιστοσελίδα αναφέρεται ότι το κόστος της ενοικίασης της βίλας για μια βραδιά ανέρχεται στα 2.200 ευρώ. Ωστόσο, οι ελάχιστες ημέρες που μπορεί να κλείσει κάποιος διαμονή στο σπίτι του Ηλία Ψινάκη είναι τρεις, επομένως το κόστος ανεβαίνει αυτομάτως στα 6.600 ευρώ. Βέβαια, εκτός από το ποσό της ενοικίασης, υπάρχει και το κόστος καθαρισμού του σπιτιού, το οποίο ανέρχεται στα 1.118 ευρώ για τρία βράδια, καθώς και οι φόροι που φτάνουν τα 1.852 ευρώ για τρία βράδια. Ετσι, αν θέλει κάποιος να περάσει ένα τριήμερο στο πολυτελές ακίνητο, το τελικό ποσό που θα πληρώσει είναι 9.570 ευρώ.

Ενα από τα υπνοδωμάτια

Στην περιγραφή του σπιτιού αναφέρεται ότι πρόκειται για μια βίλα που τη διακατέχει ο φωτεινός λευκός μινιμαλισμός, με εμφανή τα στοιχεία της αρχαίας αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής. Το πολυτελές οίκημα διαθέτει πισίνα στον εξωτερικό χώρο, αλλά και χώρο για barbeque. Στο εσωτερικό υπάρχει ένα ευρύχωρο σαλόνι με ψηλά ταβάνια, δερμάτινους καναπέδες και τζάκι. Η τραπεζαρία είναι «σκαρφαλωμένη» σε μια πλατφόρμα που «βλέπει» το σαλόνι και την κουζίνα. Οι σουίτες τεσσάρων υπνοδωματίων με ιδιωτικό μπάνιο μπορούν να φιλοξενήσουν οικογένειες και παρέες φίλων έως 8 ατόμων. Η σουίτα περιλαμβάνει ιδιωτικό σαλόνι με τζάκι, ενώ τα τρία δωμάτια έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνια με εκπληκτική θέα.

Πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο
Ο Ηλίας Ψινάκης

Πηγή: Espresso

Κοινοποιήστε
Close Menu