Ειδικότερα, με αναρτήσεις του ο Τρύφων Αλεξιάδης αντέδρασε για το γεγονός ότι η σύνθεση του σώματος δεν έχει ανακοινωθεί και θα γίνει – όπως είπε μετά από ενημέρωση – παραμονή της συνεδρίασης, θέτοντας θέματα διαφάνεις, ενώ ο Παύλος Πολάκης – σε δική του ανάρτηση – έκανε λόγο για μεθοδεύσεις που δεν θα περάσουν.
Αναλυτικά η πρώτη του ανάρτηση
«Τα θέματα διαφάνειας, δημοκρατίας, ισότητας και συντροφικότητας ήταν και παραμένουν βασικές αρχές στην λειτουργία, και το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ καθορίζει αναλυτικά όρια και διαδικασίες. Αναγκάζομαι να ενημερώσω δημόσια τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και του ΣΥΡΙΖΑ, για λόγους που θα αναλυθούν πιο κάτω. Στις 2.7.26 έστειλα email, με το οποίο ζητούσα ως μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής συγκεκριμένα στοιχεία, λόγω “προβλημάτων” που διαπιστώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.
Μέχρι και σήμερα απάντηση με email δεν έλαβα, παρά sms με υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν. Καλώ την ύστατη ώρα τον Πρόεδρο και την Αναπληρώτρια Γραμματέα να χορηγήσουν τα αυτονόητα στοιχεία. Στην κρισιμότητα της περιόδου και στο δημοσκοπικό σημείο που έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουμε την πολυτέλεια για τρικυμίες σε ποτήρι, αλλά για ενότητα, δημοκρατία, διάλογο. Θα είναι βαρύτατη πολιτική ευθύνη (όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής) να υπάρχει η υποψία, πως για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν, “οργανωμένα”, μέλη που είχαν παραιτηθεί ή άλλοι που είναι σε άλλο κόμμα. Είναι αυτονόητο ότι η δημόσια αυτή καταγγελία, γίνεται γιατί δεν έχω τα στοιχεία μελών της Κεντρικής Επιτροπής, γεγονός που βαρύνει όσους θεωρούν ατομική ιδιοκτησία τα κομματικά δεδομένα».
Σε δεύτερη ανάρτηση δημοσίευσε το email που έλαβε από την γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Αναστασία Σαπουνά, όπου επιβεβαιώθηκε η καταγγελία του.
«ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Το email που έλαβα σήμερα και παραθέτω, δυστυχώς, επιβεβαιώνει πως στην Κουμουνδούρου κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ούτε από δημοκρατικές διαδικασίες, ούτε από τις κρίσιμες στιγμές. ΚΡΙΜΑ!» έγραψε ο κ. Αλεξιάδης.
Στη συνέχεια, τον… λόγο πήρε ο Παύλος Πολάκης, που αναδημοσίευσε την ανάρτηση του κ. Αλεξιάδη, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το τέλος του κατήφορου είναι ο πάτος!! Μεθοδεύσεις τέτοιου τύπου δεν θα περάσουν!!!».
Δείτε την ανάρτησή του Παύλου Πολάκη:
«Κοινοποιω δυο σημερινές αναρτήσεις του συντροφου Αλεξιαδη Τρυφωνα, που ΔΕΙΧΝΟΥΝ:




