counters Λάκης Γαβαλάς: «Πάρα πολλά πάρτι σαν του P. Diddy γίνονται στη Μύκονο» - Trelokouneli.gr Skip to main content

Ο Λάκης Γαβαλάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι» του N1 Casino στο YouTube και απάντησε σε προκλητικές ερωτήσεις που αφορούσαν στην περίοδο της φυλάκισής του, καθώς και στα περιβόητα prive πάρτι που γίνονται κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο.

«Όταν έβλεπα τη γυναίκα του υπουργού τότε να έρχεται και να ζητάει να πάρει τρία ταγιέρ, πέντε τσάντες, τέσσερα παπούτσια από τα καταστήματά μου, θεωρούσα ότι θα υπάρξει μία ευεξία, την οποία προκαλεί ο εκάστοτε σύζυγός της. Έλεγα, λοιπόν, ότι θα κάνουμε μία μεγάλη επένδυση. Ήθελα όλοι να περνάμε καλά. Και ενώ οι άλλοι παίρνουν ακόμα τους παχυλούς μισθούς, τελικά είπαν: όχι, επειδή είσαι ηλίθιος, μπες και φυλακή», αναφέρει ο Λάκης Γαβαλάς.

«Μου έστειλε γράμμα κάποιος στη φυλακή και μου έγραψε: είμαι ο γιος της Ελένης Βιτάλη, έχω κιθάρα και θα ήθελα κάποια στιγμή να ζητήσουμε από το αρχιφυλακείο να σου παίξω ένα τραγούδι της μάνας μου. Είναι αληθινή ιστορία. Πηγαίνω στο αρχιφυλακείο και τους λέω: καλέ, έχουμε εδώ τον γιο της Βιτάλη, να κάνουμε ένα πάρτι, να μας παίξει κανένα τραγούδι. Τελικά, το κάναμε με άλλους, γιατί ήταν ψέμα», αφηγείται στη συνέχεια ο σχεδιαστής.

«Γίνεται ένα πάρτι, μετά από τα shows μου και τα λοιπά, όλοι παίρνουν ναρκωτικά, εγώ δυστυχώς δεν παίρνω και πρέπει να πω ψέματα ότι έχω overdose και ότι την επόμενη μέρα έχω εξετάσεις αίματος. Αυτοί δεν με θυμούνται μετά από τη ντάγκλα, αν έμεινα ή αν έφυγα από το πάρτι», περιέγραψε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Πάρα πολλά τέτοια πάρτι σαν του P. Diddy γίνονται στη Μύκονο. Άλλους τους τσακώνουν και δεν μιλάνε ή τσακώνουν τα μικρούλικα, για να πουν ότι έπιασαν 10 άτομα», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Λάκης Γαβαλάς.

Κοινοποιήστε
Close Menu