counters «Γιατί κάνουν τόσο θόρυβο με τη σεξουαλικότητά τους;» - Έξαλλος με Καπουτζίδη και Σεργουλόπουλο, ο Κονδυλάτος - Trelokouneli.gr Skip to main content

Πυρά για τις παρεμβάσεις του Γιώργου Καπουτζίδη και του Φώτη Σεργουλόπουλου γύρω από τα θέματα ομοφυλοφιλίας, εξαπέλυσε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Περικλής Κονδυλάτος.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο σχεδιαστής μόδας αφού έριξε τα βέλη του για το ζεϊμπέκικο του Γκλέτσου στο Ηρώδειο και την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Ηρώδειο, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το ειρωνικό σχόλιο του Γ. Καπουτζίδη ότι μόνο εκείνος και ο Σεργουλόπουλος είναι ομοφυλόφιλοι στον χώρο.

Χωρίς να κρύψει την ενόχλησή του, ο Περικής Κονδυλάτος απάντησε: Γιατί πρέπει να κάνουν τόσο θόρυβο με τη σεξουαλικότητά τους; Τους απαγόρευσε κανείς να κάνουν σεξ με όποιον θέλουν στο κρεβάτι τους; Tους κυνήγησε κανείς; Γιατί το τραβάμε όλο αυτό; Έχω κουραστεί με τους δικαιωματιστές, έχω κουραστεί. Ας ζήσουν τη ζωή τους, να μας αφήσουν και εμάς να ζήσουμε τη δική μας» σχολίασε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Τα θέματα με τους ομοφυλόφιλους, τρανς, τα δικαιώματα, είναι παλιακά και ξεπερασμένα. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει. Όποιος θέλει, να πάει να δει “Brokeback Mountain”, όποιος δεν θέλει ας μην πάει» ανέφερε ο ίδιος.

Κοινοποιήστε
Close Menu