counters Ο Τσίπρας προτείνει την ταινία «Φωνάζει ο κλέφτης» λόγω υποθέσεων «Χωριάτικο» και Pizza Fan - trelokouneli.gr Skip to main content
Με αιχμές κατά της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη επανήλθε στα social media ο Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας τις υποθέσεις του «Χωριάτικου» και της Pizza Fan, που απασχόλησαν την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες.

Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι κάθε Σάββατο θα προτείνει μία κινηματογραφική ταινία, συνδέοντας την υπόθεσή της με τα γεγονότα της εβδομάδας, επέλεξε αυτή τη φορά το «Φωνάζει ο κλέφτης» του Γιάννη Δαλιανίδη.

Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ χρησιμοποιεί τη φράση «πολύ υδατάνθρακα είχε αυτή η εβδομάδα στο μενού των σκανδάλων», ενώ στρέφει τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για «απάτες του αιώνα των τελευταίων 7 χρόνων».

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

«Γίνεται να περάσει εβδομάδα χωρίς σκάνδαλα και απάτες;

Πίτσες, ψωμιά, πολύ υδατάνθρακα είχε αυτή η εβδομάδα στο μενού των σκανδάλων και της απάτης, ίσως γι’αυτό και ο κ. Μητσοτάκης να πεθύμησε τα μεγάλα ψάρια.

Μόνο που τον λογαριασμό από τις απάτες του αιώνα των τελευταίων 7 χρόνων τον πληρώνει ο νοικοκύρης, όσο κι αν φωνάζει ο κλέφτης».

ΠΗΓΗ

Κοινοποιήστε
Close Menu