Δύο χρόνια έχουν περάσει από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, όταν 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα.
Σήμερα, Παρασκευή 28/02 όλη η Ελλάδα βρέθηκε στους δρόμους ζητώντας δικαιοσύνη.
Νέα παιδιά, ηλικιωμένοι, οικογένειες, παιδιά, ήταν όλοι εκεί. Πάνω από 400.000 άτομα βρέθηκαν στο Σύνταγμα.
Όλος αυτός ο κόσμος, απέδειξε ότι τίποτα δεν έχει ξεχαστεί και οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν άμεσα.
Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας ήταν και οι παρακάτω Έλληνες διάσημοι που έστειλαν το δικό τους μήνυμα μαζί με χιλιάδες διαδηλωτές.
Παύλος Ορκόπουλος
«Είμαστε όλοι εδώ μαζί με όλο τον κόσμο για τη ζωή μας και όχι για τα κέρδη τους. Είναι πολύς ο κόσμος και αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο. Είμαστε όλοι μαζί για όλους μας. Τα λόγια είναι περιττά. Είμαι συγκλονισμένος» δήλωσε ο Παύλος Ορκόπουλος.