counters Αλεξάνδρα Νίκα: Όλα τα φλας στη σύντροφο του Αργυρού στο Ζάππειο Μέγαρο - Trelokouneli.gr Skip to main content

Αργυρός από… διαμάντι, με προτομή που σχολιάστηκε, glamorous σύντροφο και επιθυμία οικογένειας. Στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η εκδήλωση απονομής διαμαντένιων πωλήσεων για το άλμπουμ «22» στον καλλιτέχνη-φαινόμενο, όπως αποκαλούν πολλοί τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Την απονομή έκανε ο ίδιος ο CEO της Panik Records Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην εσωτερική φλόγα και την αγάπη του διάσημου καλλιτέχνη για τη μουσική, στοιχεία που τον κάνουν να δημιουργεί ρεκόρ και να τα σπάει. Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του ευχαριστώντας την εταιρία του, όλους τους συντελεστές του άλμπουμ, καθώς και το κοινό για την αγάπη και την υποστήριξή του.

Το event συγκέντρωσε πολύ κόσμο, ακόμη και προσωπικότητες που δεν συναντά κανείς συχνά σε κοσμικές εκδηλώσεις, όπως η Μαριάννα Λάτση, η οποία πόζαρε δίπλα στο τιμώμενο πρόσωπο μαζί και με τους Γιάννη Βασιλειάδη και Γιώργο Αρσενάκο. Στο πλευρό του τραγουδιστή βρέθηκαν φυσικά και οι γονείς του, καμαρώνοντάς τον σε ακόμη μία σημαντική βραδιά για τον ίδιο.

Τόσο σημαντική που κάποιος από τους διοργανωτές έκρινε ότι έπρεπε να φιλοτεχνηθεί μέχρι και προτομή του Αργυρού. Και είναι αλήθεια πως εκείνος που την έφτιαξε έκανε πολύ καλή δουλειά, δουλεύοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ωστόσο, δεν έλειψαν τα σχόλια από κάποιους, οι οποίοι έκριναν πως πραγματικά δεν είχε ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο ο κατά γενική ομολογία χαμηλών τόνων καλλιτέχνης προκειμένου να αναδειχτεί το μέγεθος της επιτυχίας του.

Με σύνολο Κριθαριώτη

Περισσότερο από την προτομή, βέβαια, σχολιάστηκε η παρουσία της συντρόφου του Ελληνα σταρ. Η Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία εμφανίστηκε στην εκδήλωση με ένα εντυπωσιακό μίνι φόρεμα του οίκου Σήλια Κριθαριώτη, έδειξε έτσι δημόσια, πλην όμως διακριτικά, τη στήριξή της στον αγαπημένο της.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν έχουν επικοινωνήσει τη σχέση τους ανοιχτά στα media. Το εν λόγω βράδυ, λοιπόν, φάνηκε σαν να γίνεται ένα πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Μιλώντας μάλιστα στις τηλεοπτικές κάμερες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έκρυψε την επιθυμία του να αποκτήσει οικογένεια.

«Σίγουρα θέλω να δημιουργήσω οικογένεια, είναι το πιο βασικό πράγμα στη ζωή. Είναι ένα κίνητρο για να βελτιώνεται ένας άνθρωπος και βιολογικά αλλά και ψυχικά» σχολίασε σχετικά, συμπληρώνοντας πως παίρνει δύναμη από την πίστη του στον Θεό. «Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, αν και δεν πηγαίνω κάθε μέρα στην εκκλησία. Νιώθω την πίστη μέσα μου» είπε χαρακτηριστικά.

Κοινοποιήστε
Close Menu