counters Αστυνομικός της Βουλής απορρίπτει τις κατηγορίες βιασμού παιδιών – Ελπίδες αποκατάστασης στα δικαστήρια - trelokouneli.gr Skip to main content

Ο αστυνομικός της Βουλής βρέθηκε την Παρασκευή ενώπιον της 24ης ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά για τις κατηγορίες περί βιασμού και κατάχρησης ανήλικου σε ασέλγεια από κοινού. Είναι προσωρινά κρατούμενος και το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει στο Εφετείο η δίκη για την απειλή και την ενδοοικογενειακή βία.

Για μια ακόμη φορά αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε πως η σύζυγός του και οι τρεις κόρες τους έχουν καταθέσει ψέματα. «Σας επαναλαμβάνω ότι αρνούμαι την κατηγορία, τίποτα από όσα καταγγέλλει η σύζυγός μου δεν έχει γίνει. Είναι δυνατόν να έχουν γίνει τέτοια πράγματα και να μην υπάρχει ούτε ένα στοιχείο, ούτε ένα ιατροδικαστικό εύρημα; Όλα τα έχει βγάλει από το μυαλό της και έχει βάλει και τις κόρες της να καταθέσουν ψέματα. Αυτό εξηγεί και τις πολλές αντιφάσεις που υπάρχουν στις καταθέσεις τους. Έχασα τα πάντα και βρίσκομαι στη φυλακή άδικα».

«Δεν βρέθηκε ψηφιακό υλικό των παιδιών μου στην έρευνα που έγινε, παρότι είχε καταγγελθεί το αντίθετο. Βρέθηκαν μόνο κάποιες γυμνές φωτογραφίες αγνώστων γυναικών που ήταν κατεβασμένες από το ίντερνετ και δεν βρίσκονταν στο δικό μου λάπτοπ αλλά σε ηλεκτρονικό υπολογιστή άλλου μέλους της οικογένειας. Η γυναίκα μου αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές».

ΠΗΓΗ

Κοινοποιήστε
Close Menu