counters Εστίαση στη ΔΕΘ: Το κυβερνητικό επιτελείο επεξεργάζεται πακέτο στήριξης 4 δισ. ευρώ για τη μεσαία τάξη. - trelokouneli.gr Skip to main content

Ο κεντρικός άξονας της ΔΕΘ: Σχεδιάζεται πρόγραμμα μέτρων στήριξης ύψους 4 δισ. ευρώ για τη μεσαία τάξη από την κυβέρνηση

Σημαντικές φοροελαφρύνσεις και μέτρα που στοχεύουν στην ενίσχυση του εισοδήματος αναμένεται να ανακοινωθούν από την κυβέρνηση στην ΔΕΘ. Το σχέδιο, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει, προβλέπει βοήθεια ύψους έως και 4 δισεκατομμυρίων ευρώ, εστιάζοντας κυρίως στη μεσαία τάξη.

Οι ενέργειες αυτές θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων φοροελαφρύνσεις, αυξήσεις σε εισοδήματα και συντάξεις, καθώς και στρατηγικές για την αντιμετώπιση των δημογραφικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η χώρα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να απαντήσει στις ανησυχίες που έχουν εκφραστεί σχετικά με την καθημερινή οικονομική πίεση, προκειμένου να στηρίξει τις οικογένειες και να ενισχύσει την κοινωνική συνοχή.

Κοινοποιήστε
Close Menu