counters Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας: Αδύνατη η διενέργεια αξονικής τομογραφίας - trelokouneli.gr Skip to main content

Αδύνατη η πραγματοποίηση αξονικής τομογραφίας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας!

Μια γυναίκα, η οποία επιθυμούσε να υποβληθεί στην εν λόγω εξέταση, κατήγγειλε ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο δεν διαθέτει ακτινολόγο εδώ και πάνω από ένα χρόνο!

«Χρειάζομαι να κάνω μία απεικόνιση θώρακα. Επικοινώνησα με το Κρατικό Νίκαιας, αλλά μου είπαν ότι δεν έχουν τον κατάλληλο γιατρό. Στην αρχή νόμιζα ότι έλειπε ο αξονικός τομογράφος, αλλά τελικά μου διευκρίνισαν ότι λείπει ο γιατρός που είναι αρμόδιος για αυτές τις εξετάσεις. Αφυπνίστηκα όταν έμαθα ότι δεν υπάρχει αυτή η ειδικότητα στο νοσοκομείο εδώ και πάνω από ένα χρόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Η ασθενής πιστεύει ότι το νοσοκομείο είναι αναγκαίο να διαθέτει αυτήν την ειδικότητα, καθώς εξυπηρετεί πολίτες από διάφορους δήμους.

Όπως ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, παρά την προκήρυξη θέσεων, υπάρχει σημαντική έλλειψη ειδικευμένων ακτινολόγων.

«Έχουν προκηρυχθεί θέσεις, αλλά οι ακτινολόγοι είναι λίγοι. Αν είχε πάει σε γενική εφημερία, θα είχε ολοκληρώσει την αξονική. Θεωρώ ότι μπορεί να επισκεφθεί οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο και να κλείσει ραντεβού για να την κάνει», πρόσθεσε η κ. Παγώνη.

Δείτε την καταγγελία:

Δείτε επίσης:

Ζοφερή πρόβλεψη ΠΟΥ: Νέα μετάλλαξη του κορονοϊού το καλοκαίρι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Κοινοποιήστε
Close Menu