counters Η Μαρσέιγ δεν λυπήθηκε την Μπαγιέ, αποκλεισμός με σκορ… 9-0! - trelokouneli.gr Skip to main content

H Μπαγιέ είχε χαρακτηριστεί «σταχτοπούτα» του Κυπέλλου Γαλλίας. Αν και ερασιτεχνική, είχε καταφέρει να φτάσει στη φάση των «32» της διοργάνωσης και στο Καέν υποδέχτηκε την Μαρσέιγ.

Οι παίκτες της, ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι εργάζονται σε εργοστάσιο κουφωμάτων στο Καρπικέ, την πόλη που εδρεύει η ομάδα στη Βόρεια Γαλλία.

Η Μαρσέιγ όμως χάλασε την όμορφη γιορτή που είχαν στήσει όσοι πιστεύουν ότι στο ποδόσφαιρο ακόμα κι ο αδύναμος έχει τύχη. Στο ημίχρονο ήδη είχε σημειώσει πέντε γκολ, για να σταματήσει στα εννέα στο τέλος του ματς. Περισσότερο κουράστηκαν να πανηγυρίζουν οι Μαρσεγιέζοι παρά να παίζουν ποδόσφαιρο.

Ο Άγγλος Μέισον Γκρίνγουντ αποδείχτηκε… εφιάλτης για τους γηπεδούχους με τα τρία γκολ που σημείωσε, το τελευταίο μάλιστα στο… 90′!

ΠΗΓΗ

Κοινοποιήστε
Close Menu