Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 32 τραυματίστηκαν εξαιτίας της κατάρρευσης μιας σιδερένιας γέφυρας σε δημοφιλή τουριστική τοποθεσία στην Ινδία.
Όπως αναφέρει το samaa.tv, υπάρχουν ανησυχίες ότι τουλάχιστον 15 άτομα αγνοούνται, καθώς παρασύρθηκαν από τα νερά του ποταμού.
Πέντε ή έξι άτομα έχουν ανασυρθεί σώα από το ποτάμι.
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Μαχαράστρα, Ντεβέντρα Φαντναβίς, επιβεβαίωσε ότι η Εθνική Δύναμη Αντιμετώπισης Καταστροφών (NDRF) και οι τοπικές αρχές είναι σε πλήρη ενεργοποίηση για τις επιχειρήσεις διάσωσης. ««Είναι πιθανό κάποιοι άνθρωποι να έχουν παρασυρθεί από τα νερά. Θα ενημερώσουμε μόνον με ασφαλείς πληροφορίες μόλις έχουμε πλήρη εικόνα»», δήλωσε.
Η περιοχή έχει υποστεί ισχυρές βροχοπτώσεις τις τελευταίες 48 ώρες, προκαλώντας την Ινδική Μετεωρολογική Υπηρεσία (IMD) να εκδώσει προειδοποίηση επιπέδου πορτοκαλί για τις περιοχές Πούνε και Πίμπρι Τσιντσουάντ, ιδιαιτέρως στις ορεινές ζώνες (ghats).
Η βουλευτής του NCP, Σουπρίγια Σούλε, χαρακτήρισε το συμβάν ως «ένα πολύ ατυχές περιστατικό». ««Προσεύχομαι ειλικρινά στον Παντοδύναμο για την ασφάλεια όλων των πληγέντων»», συμπλήρωσε σε ανάρτησή της στα social media.