counters Κρήτη: 5χρονο κορίτσι από το Ιράκ φιλοξενείται στο ΠΑΓΝΗ, αφού συνελήφθη η μητέρα του - trelokouneli.gr Skip to main content

Το παιδί είναι καλά στην υγεία του, απολαμβάνει τη ζεστασία και την αγάπη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ένα 5χρονο κορίτσι από το Ιράκ φιλοξενείται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου στην Κρήτη, ύστερα από τη σύλληψη της μητέρας του στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το patris.gr, το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το πρωί της Κυριακής, όταν, κατά τον έλεγχο επιβίβασης, οι αστυνομικοί του Αερολιμένα διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν πλαστά.

Η μητέρα οδηγήθηκε στα κρατητήρια ενώ το μικρό παιδί παρέμεινε στο ΠΑΓΝΗ για προσωρινή φιλοξενία.

Όπως αναφέρεται, είναι η δεύτερη φορά που το παιδί φιλοξενείται σε νοσοκομείο. Στις αρχές Μαρτίου, είχε προηγηθεί μια αντίστοιχη προσπάθεια ταξιδιού της μητέρας με πλαστά έγγραφα από το αεροδρόμιο Αθηνών.

Τότε, το Χαμόγελο του Παιδιού είχε φροντίσει το κορίτσι, το οποίο φιλοξενήθηκε στο Παίδων Αγία Σοφία. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, μητέρα και κόρη βρέθηκαν λίγες ημέρες αργότερα στο Ηράκλειο με σκοπό να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας.

Το παιδί είναι καλά στην υγεία του, βρίσκεται μόνο του σε ένα θάλαμο της παιδιατρικής κλινικής και παίζει με παιχνίδια που του έφερε το προσωπικό.

Για την ασφάλεια του, μέχρι να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για τη βιολογική μητέρα του, έξω από το δωμάτιο του νοσοκομείου υπάρχει φύλαξη από αστυνομικούς.

Πηγή

ΠΗΓΗ

Κοινοποιήστε
Close Menu