Η πτώση της 65χρονης Μ.Κ. έχει καταγραφεί τυχαία από την κάμερα ενός επισκέπτη της Μονής. Στις 7 Απριλίου, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, σημειώθηκε ανείπωτη τραγωδία όταν η γυναίκα έπεσε από τον βράχο της Ιεράς Μονής Αγίου Στεφάνου στα Μετέωρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 65χρονη από το Καλοχώρι έπεσε υπό συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες. Στο σημείο έχει σπεύσει ομάδα διάσωσης της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας, που προετοιμάζεται για την επιχείρηση ανάσυρσης της σορού, η οποία κρίνεται δύσκολη.
Η 65χρονη είχε αφήσει την τσάντα της στις τουαλέτες της Ιεράς Μονής, η οποία περιείχε προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα. Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα αίτια του συμβάντος, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.




