Ο Αντώνης Γούναρης μοιράστηκε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον γιο του, ο οποίος παραμένει εγκλωβισμένος στο Ομάν μετά από πτήση προς Σιγκαπούρη.
Αγωνία προκαλεί η υπόθεση του γιου του Αντώνη Γούναρη, ο οποίος παραμένει εγκλωβισμένος στο Ομάν μετά από ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει προς τη Σιγκαπούρη, με στάση ανταπόκρισης στη Ντόχα.
Ο μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι ο Δημήτρης βρίσκεται στο Ομάν εδώ και λίγες ημέρες, καθώς το αεροσκάφος δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στον τελικό του προορισμό λόγω των τελευταίων εξελίξεων στη Μέση Ανατολή.
Χωρίς αποσκευές και χωρίς πληροφορίες οι εγκλωβισμένοι Έλληνες
«Ο γιος μου είχε πάει στη Σιγκαπούρη μαζί με την κοπέλα του για να συναντήσουν ένα φίλο. Θα επέστρεφαν το Σάββατο από τη Σιγκαπούρη, είχαν ανταπόκριση στην Ντόχα και μετά θα επέστρεφαν στην Ελλάδα. Τελικά το αεροπλάνο έστριψε και προσγειώθηκε στο Ομάν.
Από το Σάββατο είναι στο Ομάν, πρεσβεία δεν υπάρχει. Εγώ πήρα στο υπουργείο εσωτερικών και μου είπαν να πάρω στο Ριάντ. Τώρα να πάρω στο Ριάντ και να πω “γεια σας είμαι από την Ελλάδα και έχουμε κάποιους στο Ομάν, θα μου πουν “θα σας ενημερώσουμε””. Αν δεν υπάρχει πρεσβεία στην χώρα, δεν μπορείς να έχεις ασφαλείς πληροφορίες», είπε αρχικά ο Αντώνης Γούναρης.
«Αυτό το πράγμα μπορεί να κρατήσει εβδομάδες, δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Εκεί υπάρχουν πολλοί Έλληνες, οι οποίοι πρέπει να επιστρέψουν. Εν τω μεταξύ δεν έχουν βαλίτσες γιατί δεν κατέβηκαν οι βαλίτσες από τα αεροπλάνα. Ο γιος μου είναι ψύχραιμος και προσπαθεί να μην μας αγχώνει. Εκείνος λέει ότι είναι καλά, αλλά όταν είσαι εγκλωβισμένος σε ένα κράτος, είναι ανησυχητικό», συμπλήρωσε ο Αντώνης Γούναρης.
Δείτε επίσης:




