counters Ο ράπερ που συνελήφθη για την απαγωγή του 24χρονου έστειλε μήνυμα από τον εγκλεισμό του. - trelokouneli.gr Skip to main content

Μήνυμα προς τους υποστηρικτές του έστειλε από τη φυλακή ο γνωστός τράπερ που κατηγορείται για την απαγωγή 24χρονου επιχειρηματία από τον Υμηττό.

«Καλησπέρα μάγκες μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους fans και τους ανθρώπους που με αγαπάνε και με στηρίζουν σε αυτόν τον αγώνα», αναφέρει το ηχογραφημένο μήνυμα. Επίσης, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε κάποια εκδήλωση μέσα στον Ιούνιο.

Στη φυλακή για την ίδια υπόθεση έχουν οδηγηθεί και δύο ακόμη άτομα, όλοι τους αρνούνται τις κατηγορίες. Ο τράπερ παραδέχτηκε ότι προχώρησε σε σωματικές βλάβες στον 24χρονο λόγω χρεών. Σε βάρος των κατηγορούμενων υπάρχουν 11 κατηγορίες για κακουργήματα και πλημμελήματα.

ΠΗΓΗ

Κοινοποιήστε
Close Menu