counters Ο Τραμπ αποθεώνει τη διαφωνία του με τη Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν: «Μόνο παράπονα» σχολιάζει. - trelokouneli.gr Skip to main content

Ο Ντόναλντ Τραμπ, πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, εξέφρασε δημόσια την αποδοκιμασία του προς τη βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν. Αυτή η αντίδραση έρχεται σε μία περίοδο κατά την οποία το κίνημα MAGA (Make America Great Again) αντιμετωπίζει εσωτερικές προκλήσεις.

«Αποσύρω την υποστήριξή μου προς την βουλευτή Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν», δήλωσε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Truth Social. «Το μόνο που βλέπω να κάνει η “τρελή” Μάγκι είναι ΠΑΡΑΠΟΝΑ, ΠΑΡΑΠΟΝΑ, ΠΑΡΑΠΟΝΑ», ανέφερε αναφερόμενος στην εκπρόσωπο από την Τζόρτζια, η οποία έχει ασκήσει κριτική για τις πολιτικές του και τη διαχείριση της υπόθεσης Έπστιν.

Ο Τραμπ δήλωσε τη Δευτέρα ότι η Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν “έχει παραστρατήσει”, καθώς τον προέτρεψε να εστιάσει στην εσωτερική πολιτική. Η 51χρονη πολιτικός έχει ζητήσει επίσης τη δημοσιοποίηση των εγγράφων που αφορούν την υπόθεση του καταδικασμένου χρηματιστή Έπστιν, ο οποίος πέθανε στη φυλακή της Νέας Υόρκης πριν δικαστεί.

Η στάση της Γκριν έχει προκαλέσει έντονες φήμες σχετικά με τις πιθανές προεδρικές της φιλοδοξίες, καθώς φαίνεται να ξεπερνά το σλόγκαν «America First» του Τραμπ, υιοθετώντας το «America Only».

Κοινοποιήστε
Close Menu