counters ΟΗΕ: Άτυπη πενταμερή σύνοδος προγραμματίζεται για τον Ιούλιο στη Νέα Υόρκη - trelokouneli.gr Skip to main content
Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό, η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, τον Ιούλιο ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης τύπου.

«Κατόπιν της άτυπης συνάντησης για το Κυπριακό σε διευρυμένη σύνθεση, που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη στις 17-18 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, ο Γενικός Γραμματέας θα συγκαλέσει στις 16 και 17 Ιουλίου, εδώ στην Έδρα των Ηνωμένων Εθνών, τους ηγέτες των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων, καθώς και εκπροσώπους των εγγυητριών δυνάμεων, Ελλάδας, Τουρκίας και Ηνωμένου Βασιλείου, για ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό.

Η συνάντηση θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο» ανέφερε ο κ. Ντουζαρίκ.

ΠΗΓΗ

Κοινοποιήστε
Close Menu