counters Παρανάλωμα του πυρός φούρνος που βρίσκεται σε ισόγειο πολυκατοικίας - trelokouneli.gr Skip to main content

Στιγμές απόλυτου πανικού επικράτησαν τα ξημερώματα σε γειτονιά του Νέου Κόσμου, όταν τυλίχθηκε στις φλόγες ισόγειο πολυκατοικίες, όπου στεγάζεται καφέ-φούρνος!

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 2:30 και αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν επί της οδού Κασομούλη, δίπλα στο μετρό του Αγίου Ιωάννη. Στο σημείο βρίσκονταν πολλοί ένοικοι του κτηρίου που φώναζαν πανικόβλητοι, καλώντας σε βοήθεια, όμως τελικά απομακρύνθηκαν με ασφάλεια.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα ειδικό βραχιονοφόρο που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα. Ωστόσο, οι φλόγες είχαν ήδη προλάβει να κατακάψουν ολοσχερώς τη μεγαλύτερη πτέρυγα του καταστήματος, ενώ προκάλεσαν φθορές σε τουλάχιστον τρία οχήματα.

Το κατάστημα εκείνη την ώρα ήταν κλειστό, για αυτό και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, με σκοπό να διακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Κοινοποιήστε
Close Menu