counters Σφοδρή αντεπίθεση Μαδούρο προς Τραμπ: «Αντί να απειλείς, κοίτα τα εσωτερικά σου» - trelokouneli.gr Skip to main content

Να εστιάσει περισσότερο στις υποθέσεις των ΗΠΑ και όχι στη Βενεζουέλα «σύστησε φιλικά» χθες (22/12) ο Νικολάς Μαδούρο στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας επεσήμανε ότι θα «τα πήγαινε καλύτερα», εάν η Ουάσιγκτον σταματούσε να κλιμακώνει την πίεση και να επιτίθεται στα ταχύπλοα που υποτίθεται ότι μεταφέρουν ναρκωτικά.

«Ο πρόεδρος Τραμπ θα μπορούσε να αποδειχθεί καλύτερος τόσο για τη χώρα του όσο και για τον κόσμο, εάν επικεντρωνόταν σε οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα εντός των ΗΠΑ και στις υποθέσεις της χώρας του», σχολίασε ο Μαδούρο σε ομιλία του που μεταδόθηκε από δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι.

Προτού, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωνε ότι ήταν «έξυπνο» αν ο πρόεδρος της Βενεζουέλας αποφάσιζε να παραιτηθεί από την εξουσία.

«Αυτό εξαρτάται από την απόφασή του αν θέλει να απομακρυνθεί. Πιστεύω πως θα ήταν σοφό από την πλευρά του», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ απαντώντας σε ερώτηση του Τύπου σχετικά με το αν η κυβέρνηση του επιδιώκει να αναγκάσει τον σοσιαλιστή πρόεδρο της Βενεζουέλας να εγκαταλείψει την εξουσία.

Διαβάστε επίσης:

Ένοπλοι απαγάγουν 28 πιστούς που κατευθύνονταν σε μουσουλμανική γιορτή στη Νιγηρία

Τουλάχιστον 5 θάνατοι στη συντριβή μικρού στρατιωτικού αεροσκάφους του Μεξικού στη θάλασσα κοντά στις ΗΠΑ

Σομμαρόϊ: Ένα νησί που έχει γίνει «χωρίς χρόνο» και… δεν χρησιμοποιεί ρολόγια – Μια πρωτοβουλία για την καταπολέμηση του άγχους

Κοινοποιήστε
Close Menu