Ένας τραγικός θρίαμβος έζησε ο κ. Κυριάκος Σταμπούλης όταν πήγε στο νεκροταφείο Καλαμαριάς για την εκταφή του πατέρα του. Όταν άνοιξε ο τάφος, αντίκρυσε μία μακάβρια εικόνα με τη σορό του πατέρα του να μην έχει αποσυντεθεί. Του εξήγησαν ότι η πλήρης αποσύνθεση δεν ολοκληρώνεται σε τρία χρόνια.
Το σοκ συνεχίστηκε καθώς είδε υπαλλήλους να μεταφέρουν τη σορό τυλιγμένη σε σεντόνι με καρότσι οικοδομής. Όταν έφτασαν στον χώρο εναπόθεσης των οστών, άφησαν τη σορό στο έδαφος και περίμεναν ιερέα για να τελέσει την δέηση.
Ο κ. Σταμπούλης περιγράφει το θέαμα ως συντριπτικό, καθώς είδε τον πατέρα του να εκτίθεται στον ήλιο για 45 λεπτά με απόλυτη ασέβεια. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καλαμαριάς δήλωσε ότι αυτή η διαδικασία ακολουθείται για τις σορούς που δεν αποσυντίθενται και η μεταφορά γίνεται με ό,τι μέσο είναι διαθέσιμο, έως ότου παραληφθεί το ειδικό μεταφορικό μηχάνημα που έχει παραγγείλει ο Δήμος.