counters Σύλληψη του βασικού υπόπτου για το βίαιο έγκλημα στη Λαμία - trelokouneli.gr Skip to main content

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο άνθρωπος που τα ξημερώματα αφαίρεσε τη ζωή του άτυχου επιχειρηματία στην πόλη της Λαμίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το lamiareport.gr, πρόκειται για άνδρα που δεν έχει ξαναπασχολήσει τις αρχές, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει το ειδεχθές έγκλημα.

Από την πρώτη στιγμή, οι έμπειροι αστυνομικοί της ΥΔΕΕ Λαμίας συνέλεξαν τα ίχνη που άφησε ο δολοφόνος στον τόπο του εγκλήματος, με αποτέλεσμα να τον ταυτοποιήσουν πολύ γρήγορα και να ξεκινήσουν επιστάμενες αναζητήσεις σε όλη την πόλη για τον εντοπισμό του.

Λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας, φέρεται να τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

ΠΗΓΗ

Κοινοποιήστε
Close Menu