counters Τρόμος στη Γουατεμάλα: Σκοτωμένος εργολάβος σε δημόσιο δρόμο κατά τη διάρκεια της ημέρας (Video, σκληρές εικόνες) - trelokouneli.gr Skip to main content

Σκηνές που θυμίζουν γκανγκστερική ταινία εκτυλίχθηκαν σε έναν δρόμο της Γουατεμάλας, όταν δολοφόνοι έριξαν 52χρονο εργολάβο και πρώην υποψήφιο δήμαρχο μέρα μεσημέρι, σε κοινή θέα.

Το θύμα είναι ο Χοσέ Ελίας Ραμίρεζ, που έπεσε θύμα πέντε εκτελεστών που είχαν ντυθεί ως εργάτες. Η ενέδρα στήθηκε το πρωί της 8ης Νοεμβρίου. Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που οι δράστες αποβιβάζονται από αυτοκίνητο και ανοίγουν πυρ κατά του Ραμίρεζ και της συντρόφου του, Άννας Μαρία Άντρες, χρησιμοποιώντας όπλα που μοιάζουν με AK-47. Μετά την επίθεση, οι δράστες κάλυψαν το σώμα του θύματος με μπουφάν πριν απομακρυνθούν.

Ο Ραμίρεζ ήταν μηχανικός και επιχειρηματίας, επικεφαλής της εταιρείας Constructora D&D Ramírez y Hernández, η οποία είχε υπογράψει 497 συμβάσεις με διάφορους δήμους από το 2014 έως το 2025. Το 2023, επιχείρησε να εκλεγεί δήμαρχος της πόλης Ελ Τεχάρ ως υποψήφιος του κόμματος Cabal, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει.

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές, το οποίο είχε δηλωθεί ως κλεμμένο στις 22 Μαΐου 2025. Ωστόσο, οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής.

Διαβάστε επίσης:

Ισημερινός: Μεταγωγή 300 κρατουμένων σε νέα φυλακή μετά τη σφαγή – Αδιανόητες δηλώσεις Νομπόα, «θα αρχίσουν την κλάψα»

Συναγερμός στην Ταϊβάν για τον τυφώνα Φουνγκ-γουόνγκ – Απομακρύνθηκαν πάνω από 3.000 κάτοικοι

Νέες απειλές Νετανιάχου από την Κνέσετ: Ο πόλεμος με τη Χεζμπολάχ και τη Χαμάς δεν έχει τελειώσει

Κοινοποιήστε
Close Menu