Το θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη από την περασμένη Δευτέρα στο Γύθειο έλαβε τέλος αφού κάτοικος το απόγευμα του Σαββάτου εντόισε την σορό του άτυχου ψαρά στην παραλία της Κοκκινιάς στην Λακωνία.
Βρέθηκε φορώντας ένα φουλάρι
Το απόγευμα του Σαββάτου ένας βοσκός είδε τη σορό ενός άνδρα σε παραλία. Βρέθηκε φορώντας μόνο ένα παπούτσι και ένα φουλάρι στον λαιμό, χωρίς άλλα ρούχα.
Ο έμπειρος 60χρονος ψαράς από το Γύθειο είχε πάει να ρίξει τα δίχτυα του. Στην επιστροφή φαίνεται πως έβαλε αυτόματο πιλότο με προορισμό το λιμάνι του Γυθείου. Τότε χάθηκαν και τα ίχνη του.
Η βάρκα δεν έφτασε ποτέ στο λιμάνι και εντοπίστηκε ακυβέρνητη στα Τρίνησα, με το κινητό του τηλέφωνο να είναι το μόνο αντικείμενο πάνω στο σκάφος! Η ιατροδικαστική εξέταση, αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου.
Δείτε επίσης:




