counters Οι τελευταίες στιγμές του Τζορτζ Μπάλντοκ – Τι έδειξαν οι κάμερες - Trelokouneli.gr Skip to main content

Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ έχουν συλλέξει οι Αρχές, μετά την εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού από τις κάμερες του σπιτιού του στην Γλυφάδα. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στην πισίνα.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει πως ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό. Σε περίπου 20 ημέρες αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Στο βιντεοληπτικό υλικό διακρίνεται ο Μπάλντοκ να φορά το μαγιό του και να κάνει βουτιά στην πισίνα.

Ξαφνικά χάνει τις αισθήσεις του μέσα στο νερό. Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, άλλη κάμερα τον δείχνει να είναι μπρούμυτα μέσα στην πισίνα.

Ενός λεπτού σιγή στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Η ΕΟΚ αποφάσισε να τηρηθεί σιγή ενός λεπτού πριν από την έναρξη όλων των αγώνων στου Σαββατοκύριακου στα εθνικά πρωταθλήματα ως φόρος τιμής για τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Στην Greek Basketball League, η αρχή έγινε από το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (2η αγωνιστική). Η αναμέτρηση στην Πυλαία δεν είχε οπαδούς στην εξέδρα, ωστόσο, οι αποστολές των δυο ομάδων και οι λίγοι διαπιστευμένοι στάθηκαν όρθιοι και ακίνητοι τιμώντας την μνήμη του.

Κοινοποιήστε
Close Menu