counters Ανατρεπτική στάση: Η προσβολή του ρόλου του παρατηρητή - trelokouneli.gr Skip to main content
Αιχμές κατά του πρωθυπουργού άφησε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. «Σήμερα προσγειωθήκατε σε αυτή τη χώρα; Δεν είστε επικεφαλής κυβέρνησης από το 2019 που είναι βουτηγμένη στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ;» ρώτησε, απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη και πρόσθεσε: «Αποτελεί τεράστιο θράσος να εμφανίζεστε να εμφανίζεστε ως παρατηρητής των εξελίξεων, ως σχολιαστής και να μιλάτε για διαχρονικές παθογένειες».

Σαρκαστικός ήταν ο κ. Κουτσούμπας έναντι του Μακάριου Λαζαρίδη. «Το πτυχίο που έχει είναι της συγκάλυψης στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και του αντικομμουνισμού», είπε.

Αναφερόμενος στις υποκλοπές, ζήτησε να «ερευνηθούν πλήρως όλες οι υποθέσεις και να βγουν στο φως οι ευθύνες της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού». «Δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε ποτέ σαν τα μούτρα σας» επισήμανε, κατηγορώντας την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για «κάλπικα διλήμματα».

ΠΗΓΗ

Κοινοποιήστε
Close Menu