Δυστυχώς, εννέα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι εννέα παραμένουν αγνοούμενοι λόγω των καταστροφικών πλημμυρών που πλήττουν τις τελευταίες ημέρες την επαρχία Σαμόρα Τσιντσίπε στο νότιο άκρο του Ισημερινού, σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών τη Δευτέρα, 6/7.
Μεταξύ των αγνοουμένων περιλαμβάνονται η κυβερνήτρια της επαρχίας και δύο αξιωματούχοι που συμμετείχαν σε επιχείρηση εκκένωσης κατοίκων.
In Ecuador, 5 people are dead after massive floods.#News #BreakingNews #ForYou #Learn #SawItOnNewsidly pic.twitter.com/OUMalsNfNh
— Newsidly+ (@morenewsidly) July 6, 2026
Περισσότεροι από 38 άνθρωποι τραυματίστηκαν και περίπου 50 σπίτια υπέστησαν σοβαρές ζημιές λόγω κατολίσθησης που συνέβη στην πόλη Γουανταλούπε.
Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε τη Δευτέρα, 6/7, ότι η ηλεκτροδότηση και η υδροδότηση έχουν αποκατασταθεί στις πληγείσες περιοχές.
Διαβάστε επίσης:
Σοκ στο Μιλάνο: Βίαιη επίθεση με 20 μαχαιριές σε έναν τυχαίο περαστικό – «Το απόλαυσα, θα το ξανακάνω», δήλωσε ο 22χρονος δράστης (Video – σκληρές εικόνες)
Συναγερμός στις Βρυξέλλες λόγω πυρκαγιάς σε υπό κατασκευή μουσείο (Video)
Axios: Ο Νετανιάχου επικοινώνησε με τον Τραμπ ζητώντας να συγκρατήσει τον Ερντογάν και να μην του πωλήσει όπλα – Το παρασκήνιο της τηλεφωνικής επικοινωνίας




