Η μία είχε γεννήσει πριν από λίγες μέρες – Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ωστόσο αρνήθηκαν κατηγορηματικά τις καταγγελίες.
Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα μεταξύ οικογενειών στα Βορίζια της Κρήτης με την ανησυχία να παραμένει έκδηλη για το πού μπορεί να οδηγήσει αυτή η βεντέτα.
Στο τελευταίο επεισόδιο του αιματηρού σήλριαλ συνελήφθησαν δύο γυναίκες της οικογένειας Φραγκιαδάκη, μετά από μήνυση της χήρας του Φανούρη Καργάκη.
Το βράδυ της Δευτέρας, 27 Απριλίου, η χήρα του Φανούρη Καργάκη κατέθεσε μήνυση σε βάρος δύο γυναικών από την οικογένεια Φραγκιαδάκη, υποστηρίζοντας ότι πέρασαν με αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της, μείωσαν ταχύτητα και απείλησαν τον μόλις 9 ετών γιο της.
Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ωστόσο αρνήθηκαν τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντας τις “στημένες”. Σύμφωνα με πληροφορίες, με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερες, ενώ τους έγιναν αυστηρές συστάσεις, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση. Μάλιστα, η μία από αυτές είναι σύζυγος προφυλακισμένου για την πολύκροτη υπόθεση του Νοεμβρίου και μόλις λίγες ημέρες πριν είχε φέρει στον κόσμο το παιδί τους.
Η συνύπαρξη μελών των δύο οικογενειών στο χωριό δημιουργεί σχεδόν καθημερινά εστίες έντασης με φραστικά επεισόδια, αντιδικίες και αλληλοκατηγορίες, γεγονός που κρατά την τοπική κοινωνία σε διαρκή αναβρασμό.
Ενδεικτικά είναι όσα διαδραματίστηκαν τη Μεγάλη Παρασκευή, όταν η ένταση μεταφέρθηκε στο προαύλιο της εκκλησίας, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους.
Πηγή




